Hyvinvointiteknologia toimintakyvyn edistämisessä 15 osp

Hyvinvointiteknologia toimintakyvyn edistämisessä 15 osp

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat suunnitella hyvinvointiteknologian käyttöä asiakastyössä sekä käyttää hyvinvointiteknologian työmenetelmiä, -välineitä ja materiaaleja asiakkaan toimintakyvyn edistämisessä ja arvioinnissa. Osaat käyttää vuorovaikutustaitoja asiakastyössä sekä ohjata asiakkaita hyvinvointiteknologian hankintaan ja käyttöön liittyvien palveluiden käytössä. Pystyt ylläpitämään ja edistämään turvallisuuttasi, työkykyäsi ja työhyvinvointiasi sekä arvioimaan ja kehittämään työtäsi.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä käytännön työtehtävissä edistäen hyvinvointiteknologian avulla asiakkaan toimintakykyä toimimalla kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöissä lähihoitajan tehtävissä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Opiskelupaikka:

  • Mikkeli: Otavankatu 4

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi. Tutkinnon osassa sinulta edellytetään aiemmin suoritettua sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pakollisten tutkinnon osien suoritusta.

Kesto/laajuus

n. 2,5 kk

Koulutusmaksu

Opetus on maksutonta. Päätoimiseen opiskeluun sinun on mahdollista hakea opintotukea. Työttömänä hakijana voit selvittää TE-toimistosta oikeutesi opiskella työttömyysturvalla.

Toteutus

Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Hakeutuminen Mikkelissä alkavaan koulutukseen

Jatkuva haku, aloitus syksyllä 2020 tai sopimuksen mukaan.

Tästä pääset täyttämään hakemuksen.

Hae koulutukseen

Lisätietoja

HakuPISTE

Mikkeli: Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki: Kuusitie 41
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

hakupiste@esedu.fi

Jaa sivu