Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.
Koulutuksen tavoitteena on, että työllistyt ja saat mahdollisuuden tutustua ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön sekä mahdollisesti innostaa sinua hakeutumaan ravintola- ja catering-alan perustutkintoon.
Tutkinnon osan suoritettuasi osaat valmistautua asiakaspalvelutilanteisiin sekä palvella asiakkaita, myydä ja tarjoilla kahvilan ruoka- ja juomatuotteita. Pystyt rekisteröimään myyntiä ja laskuttamaan asiakkaita. Osaat tehdä työvuoron tilityksen ja valmistella seuraavaa työvuoroa. Pystyt arvioimaan omaa osaamistasi ja toimintaasi työyhteisön jäsenenä.
Opiskelupaikka
- Mikkeli: Otavankatu 4