Lapsen, nuoren ja perheen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen 35 osp

Lapsen, nuoren ja perheen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen 35 osp

Tutkinnon osa lasten ja nuorten kasvastus ja hoito -osaamisalaopinnoista verkko-opiskeluna

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat työskennellä sosiaali- ja terveysalan työn säädösten, määräysten, arvojen ja lähihoitajan eettisten periaatteiden mukaan. Osaat suunnitella työtäsi ja tehdä monialaista yhteistyötä. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia edistävää työtä. Osaat toimia vuorovaikutuksessa lapsen, nuoren, perheen ja lähiverkoston kanssa ja ohjata ja tukea kasvua. Osaat ohjata ja avustaa tukea tarvitsevaa lasta, nuorta ja perhettä arkipäivän toiminnoissa käyttäen alan työmenetelmiä, -välineitä ja materiaaleja. Ylläpidät ja edistät turvallisuutta, työkykyäsi ja työhyvinvointiasi sekä arvioit ja kehität omaa työtäsi. Osaat myös arvioida mahdollisuuksiasi toimia hyvinvointialan yrittäjänä.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä käytännön työtehtävissä toimimalla lasten, nuorten ja perheiden terveyttä ja hyvinvointia edistävissä toimintaympäristössä lähihoitajan työtehtävissä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Opiskelupaikka:

  • verkko-opiskelu

Kohderyhmä

Verkko-opinnot on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon aiemmin suorittaneille tai hakijoille, jotka ovat suorittaneet vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pakolliset tutkinnon osat.

Koulutusmaksu

Verkko-opiskelu on maksutonta.

Toteutus

Koulutus muodostuu henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti verkko-opetuksesta, oppimistehtävistä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Hakeutuminen tutkinnon osan verkko-opintoihin

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli olet opiskelijana jossakin muussa oppilaitoksessa, niin ota yhteys hakupiste@esedu.fi.

Tästä pääset täyttämään hakemuksen.

Hae koulutukseen

Lisätietoja

HakuPISTE

Mikkeli: Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki: Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

hakupiste@esedu.fi

Jaa sivu