Tutkinnon suorittaneena leipuri-kondiittorina
- työskentelet leipomoalan valmistusprosessissa yritystoiminnan periaatteiden mukaisesti ja vastuullisesti myös vaihtelevissa olosuhteissa ja kansainvälisessä ympäristössä
- noudatat elintarvikealan laatu- ja hygieniavaatimuksia
- valmistat, pakkaat ja varastoit erilaisia leipomotuotteita, kuten ruokaleipä-, kahvileipä- ja konditoriatuotteita
- seuraat ja säädät valmistusprosessia
- käytät koneita ja laitteita sekä huolehdit pesu- ja puhdistustoiminnoista
- toimit luotettavasti ja omatoimisesti sekä työyhteisössäsiyhteistyökykyisesti
- suunnittelet omaa työtäsi ja tulkitset ohjeita
- otat vastuun omista töistäsi ja arvioit omaa työsuoritustasi
Opiskelupaikka
- Mikkeli: Otavankatu 4
- Verkko-opiskelu: tutkinnon osa tai osia*