Massatavarakuljetukset 30 osp

Massatavarakuljetukset 30 osp

Tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta verkko-opiskeluna

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta.

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat suunnitella ja valita kuljetustehtävään soveltuvan reitin sekä kuormata ja purkaa kuorma-auton tai ajoneuvoyhdistelmän massatavaroilla säädösten ja työtehtävän edellyttämällä tavalla. Kuljetat kuorma-autoa tai ajoneuvoyhdistelmää säädösten ja määräysten mukaan työtehtävän edellyttämissä erityisolosuhteissa. Osaat suorittaa annetun kuljetustehtävän ja käyttää massatavarakuljetuksissa kuormaukseen, kuljettamiseen ja purkamiseen tarvittavia lisälaitteita ja välineitä. Tunnistat ja erotat toisistaan eri massatavaralajit ja niiden ominaisuudet ja osaat käyttää työtehtävän edellyttämiä telemaattisia sovelluksia ja kuormavaakoja. Huolehdit työympäristösi järjestyksestä ja siisteydestä ja otat kuljetustehtävässä huomioon terveyteen, turvallisuuteen ja toimintakykyyn vaikuttavat asiat. Noudatat työssäsi sisäisen yrittäjyyden periaatteita ja laatujärjestelmien vaatimuksia ja osaat toimia asiakaspalvelutilanteissa.

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä kuljettamalla kuorma-autolla tai ajoneuvoyhdistelmällä massatavarakuorman kuljetusalan ympäristössä. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Opiskelupaikka:

  • verkko-opiskelu

Kohderyhmä

Tutkinnon osan verkko-opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi.

Tutkinnon osan opintoihin hakeutuvalta edellytetään tarvittavaa ajokorttiluokkaa sekä voimassa olevaa kuljetusalan ammattipätevyyttä.

Koulutusmaksu

Verkko-opiskelu on maksutonta.

Toteutus

Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Hakeutuminen tutkinnon osan verkko-opintoihin

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli olet opiskelijana jossakin muussa oppilaitoksessa, niin ota yhteys hakupiste@esedu.fi.

Tästä pääset täyttämään hakemuksen.

Hae koulutukseen

Lisätietoja

HakuPISTE

Mikkeli: Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki: Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

hakupiste@esedu.fi

Jaa sivu