Työtä metallista

Työtä metallista

Tutkinnon osia kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta

Työelämän tarpeita vastaavan osaamisen hankkiminen tai olemassa olevan osaamisen täydentäminen ei aina vaadi koko tutkinnon suorittamista. Silloin on mahdollista suorittaa ainoastaan tietty/tietyt tutkinnon osat kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta. Voit suorittaa näistä tutkinnon osista ne, jotka ovat tarpeellisia työssäsi tai työllistyäksesi.

Opiskelupaikka

  • Mikkeli: Raviradantie 4-6

Valittavat tutkinnon osat

  • Asennus ja automaatiotyöt 10 osp
  • Hitsaus- ja levytyöt 30 osp

Tutkinnon osan näyttö

Osoitat ammattitaitosi näytössä käytännön työtehtävissä alan toimintaympäristössä tekemällä asennus- ja automaatiotöitä tai hitsaamalla.

Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi. Kussakin tutkinnon osassa sinulta edellytetään jo jossain määrin alan osaamista.

Koulutusmaksu

Opetus on maksutonta. Opiskelija maksaa itse koulutuksen aikana mahdollisesti suoritettavien työelämän pätevyystestien korttimaksut sekä osan opiskelukustannuksista, esim. koulutuksessa tarvittavat materiaalit. Päätoimiseen opiskeluun sinun on mahdollista hakea opintotukea. Työttömänä hakijana voit selvittää TE-toimistosta oikeutesi opiskella työttömyysturvalla.

Toteutus

Koulutus muodostuu lähiopetuksesta, käytännön harjoituksista, itsenäisestä työskentelystä, oppimistehtävistä, ohjauksesta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Hakeutuminen Mikkelissä alkavaan koulutukseen

Jatkuva haku, aloitus sopimuksen mukaan.

Tästä pääset täyttämään hakemuksen.

Hae koulutukseen

Lisätietoja

HakuPISTE

Mikkeli: Otavankatu 4
puh. 040 661 0394

Pieksämäki: Keskuskatu 34
puh. 050 524 8682
puh. 040 305 6605

hakupiste@esedu.fi

Jaa sivu