17.5.2019

Esedulla jatkuvassa haussa paikkoja lähes 30 eri ammattiin

Etelä-Savon ammattiopisto Esedulla on käynnissä jatkuva haku, seuraavat sisäänotot koulutuksiin ovat elo-syyskuussa.

Jatkuvassa haussa on tarjolla koulutusta lähes 30 ammattiin Mikkelissä ja Pieksämäellä. Koulutustarjontaa on sekä ensimmäistä ammattiaan hakeville, alanvaihtajille että ammattilaisille, jotka haluavat syventää oman alansa osaamista. Haussa on yli kymmenen ammatillista perustutkintoa sekä useita eri ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Ammatilliset perustutkinnot sopivat alasta kiinnostuneille tai alalla vasta jonkin aikaa toimineille. Haussa on muun muassa ravintola- ja catering-alan perustutkinto (tarjoilija, kokki) sekä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (kodinhuoltaja, toimitilahuoltaja ja kiinteistönhoitaja). Työvoimatarve on näillä aloilla suuri.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla voi täydentää omaa osaamistaan. Tarjolla on koulutusta mm. kasvatus- ja ohjausalan, turvallisuusalan, hieronnan sekä kuljetusalan ammattitutkintoihin sekä erityisruokavaliopalvelujen ja tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoihin. Johtamisen ja esimiestyön osaamista voi syventää lähiesimiestyön ammattitutkinnolla tai johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnolla.

Tutkintokoulutuksen lisäksi Esedulla on koulutustarjonnassaan myös tutkinnon osia sekä osaamisalaopintoja. Esedun HakuPISTE auttaa hakeutumiseen ja opintojen rahoitukseen liittyvissä asioissa. Hakeutuminen ja lisätietoja koulutuksista: https://www.esedu.fi/tule-opiskelemaan/jatkuva-haku/.

Lisätietoja: 
HakuPISTE puh. 040 661 0394
Koulutusjohtaja Marja Anttalainen puh. 044 711 5480

Jaa sivu