14.1.2020

Esedulla jatkuvassa haussa paikkoja yli 20 eri ammattiin

Etelä-Savon ammattiopisto Esedulla on käynnissä jatkuva haku, seuraavat sisäänotot koulutuksiin on maaliskuussa 2020.

Jatkuvassa haussa on tarjolla koulutusta yli 20 ammattiin Mikkelissä ja Pieksämäellä. Koulutustarjontaa on sekä ensimmäistä ammattiaan hakeville, alanvaihtajille että ammattilaisille, jotka haluavat syventää oman alansa osaamista. Haussa on yli kymmenen ammatillista perustutkintoa sekä useita eri ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Ammatilliset perustutkinnot sopivat alasta kiinnostuneille tai alalla vasta jonkin aikaa toimineille. Haussa on muun muassa ravintola- ja catering-alan perustutkinto (tarjoilija, kokki) sekä kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto (koneasentaja). Työvoimatarve on näillä aloilla suuri. Jatkuvassa haussa on tarjolla useita ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, joilla voi täydentää aiemmin hankittua osaamista.

Uutuutena perustutkintojen joukossa on haussa e-urheiluun painottuva datanomikoulutus, joka alkaa Mikkelissä maaliskuussa. Opintoihin e-urheilupolulla sisältyy mm. pelivalmennusta, elämäntapaohjausta sekä fyysistä harjoittelua. E-urheilupolulle hakeutuvilta toivotaan selkeää e-urheilutavoitetta. Kilpapelinä opinnoissa on Counter-Strike: Global Offensive ja PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Tutkintokoulutuksen lisäksi Esedulla on koulutustarjonnassaan myös tutkinnon osia sekä osaamisalaopintoja. Sosiaali- ja terveysalalla osaamisalaopinnoissa on tarjolla maaliskuun aloituksessa mielenterveys ja päihdetyö, ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen, sairaanhoito ja huolenpito sekä vammaistyö.

Esedun HakuPISTE auttaa tarvittaessa hakeutumiseen ja opintojen rahoitukseen liittyvissä asioissa. Hakeutuminen koulutuksiin tapahtuu Esedun www-sivujen kautta, josta löytyy myös lisätietoja koulutuksista sekä kaikki tulevat aloitusajankohdat koulutuskohtaisesti. Esedu on mukana Pieksämäen RekryIn-tapahtumassa 29.1. ja Mikkelissä RekryON-tapahtumassa 6.2. Tapahtumissa tarjolla tietoa eri koulutuksista.

Lisätietoja: 
markkinointisuunnittelija Marika Auvinen puh. 044 711 5511
E-urheiluun painottuva koulutus: opettaja Hermanni Saresma puh. 050 389 1260

Jaa sivu