7.3.2019

Hyvinvointi virtaa Pieksämäellä

Etelä-Savon ammattiopisto Esedun Kuusitien toimipisteessä ja Kontiopuiston liikuntahallin tiloissa järjestetään perinteinen Esedun opiskelijoiden hyvinvointitapahtuma Hyvinvointivirtaa keskiviikkona 13.3. klo 10-13.30. Tänä vuonna tapahtuman teemana on taide hyvinvoinnin tukena. Esedu järjestää hyvinvointivirtaa –tapahtuman yhteistyössä DIAK:n Tsemppaa hyvä fiilis -hankkeen kanssa.

Hyvinvointivirtaa –tapahtuman suojelijana ja avaajana toimii Pieksämäen oma teatterituottaja Jari Tuononen. Hän myös arvioi tapahtumassa opiskelijoiden tekemiä taiteellisia tuotoksia.

Tapahtuman hyvinvointimessuilla Kuusitien aulassa esittäytyvät mm. Pieksämäen nuorisotoimi sekä Esedun oma opiskelijayhdistys Esedu ry. Kuusitien toimipisteen Keitaassa on nähtävillä opiskelijoiden tekemiä aforismeja, runoja sekä heidän ottamiaan valokuvia. Myös henkilökunnan taideteoksia on esillä tapahtumassa. Kontiopuiston liikuntahallilla kuullaan tapahtuman aikana musiikkia, tapahtumassa myös yllätysesiintyjä!

Esedun opiskelijoille suunnattu
Hyvinvointivirtaa -tapahtuma

Taide hyvinvoinnin tukena

ke 13.3. klo 10-13.30

Esedu (Kuusitie, Pieksämäki) sekä Kontiopuiston liikuntahalli

 

Lisätietoja:
kuraattori Auri Saloranta puh. 044 799 5624
kuraattori Elina Väisänen puh. 044 787 4041

Hyvinvointivirtaa-tapahtuma on osa valtakunnallista ammatillisissa oppilaitoksissa vietettävää teemaviikkoa. Virallista valtakunnallista hyvinvoinninteemaviikkoa vietetään syksyisin, mutta Esedun Pieksämäen tapahtuma jatkaa tätä teemaa kevätlukukaudella. Tapahtumassa tuodaan monipuolisesti ja toiminnallisesti esille terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä teemoja. Hyvinvointivirtaa-tapahtuma järjestetään Esedulla Mikkelissä sekä Pieksämäellä.

Jaa sivu