5.10.2020

Kotihoidon somehaaste – Kerro sinun #onnihetki 

Vanhusten viikkoa juhlitaan 4.-11.10.2020. Viikon teemana on Onni on vanheta. Haluamme kuulla ja nähdä Sinun onnen hetkiäsi vanhustyön ja kotihoidon opiskelussasi.

Haasteessa on mukana sekä Etelä-Savo että Pohjois-Savo.  Otetaan haaste vastaan Etelä-Savoon! Haastamme Sinut mukaan somekampanjaan! Parhaimmat postaukset palkitaan!

Etelä-Savossa somekanavina käytämme Essoten, Pieksämäen kaupungin, XAMK:n, DIAK:n ja Esedun somea.

Somehaasteen tavoitteena on:

 • Saada vanhustyötä tekevien ja opiskelevien ääni kuuluviin.
 • Viestiä positiivisesti vanhustyöstä ja sen tuomista iloista.
 • Kertoa positiivista tarinaa vanhustyön aidosta, elämänmakuisesta arjesta.

Somehaasteen oheistus:

 • Postauksien sisältö voi olla kuvia ja kirjoituksia somessa työsi tai opiskelujesi arjesta vanhus- ja kotihoitotyössä positiivisessa hengessä.
 • Käytä onnenhetkiä kuvaavissa julkaisuissasi tunnisteita: #onnihetki #vetovoimaa #kotonakohdataan #vetoakotihoitoon #eu #esr
 • Hashtagit ovat tärkeitä, jotta postaukset linkittyvät haasteeseen!
 • Voit esiintyä kuvissa itse, työ- tai opiskelukaveriesi kanssa mikäli he suostuvat.  Jos otat kuvia, muista pyytää kuvauslupa. Muista kertoa kuvattaville myös, mistä haasteessa on kyse!

Parhaimmat postaukset valitsee Esedun hanketiimi. Palkintona Ravintola Innon lahjakortti! Myös tuotepalkintoja jaossa!

Osallistu näin:

 1. Ideoi postauksen sisältö haasteen tavoitteiden pohjalta. Muista: parhaimmat postaukset palkitaan! Kannattaa siis nähdä hieman vaivaa J
 2. Ota postaukseen sopiva kuva. Sinun tulee kuvaajana varmistaa, että kuvassa olevilta henkilöiltä olet saanut luvan kuvan ottamiseen. Kuvia ei käytetä muuhun tarkoitukseen, kuin tähän haasteeseen.
 3. Jaa kuva omassa profiilissasi Facebookissa tai Instagramissa ja merkkaa kuvaan seuraavat tagit: #onnihetki #vetovoimaa #kotonakohdataan #vetoakotihoitoon #eu #esr #esedu. Huomioithan, että profiilisi tulee olla julkinen, jotta voit olla mukana kilpailussa.
 4. Haasta kollegasi mukaan #onnihetki -haasteeseen!

Haasteen järjestävät Vetovoimainen kotihoito- ja Vetovoimainen vanhustyö -hankkeet, joita toteutetaan Etelä- ja Pohjois-Savon alueilla.

Lue lisää:

Hankkeessa mukana olevat tahot

Jaa sivu