7.6.2018

KV-väki palkitsi ansioituneita somettajia

Esedusta lähtee vuosittain noin 60 opiskelijaa pidemmälle eli 2-8 viikon ulkomaan vaihtojaksolle. Suurin osa vaihto-opiskelijoista raportoi jaksostaan Instagram-tilin kautta. Esedun kansainvälisyyspalvelut päätti tänä lukuvuonna ensimmäistä kertaa palkita parhaat vaihto-opiskelijoiden Instagram-tilit stipendein. Valinnan perusteluina on mm. monipuolinen raportointi sekä työstä että vapaa-ajasta tekstein ja kuvin. Lisäksi myös julkaisujen ja seuraajien määrä vaikuttaa valintaan.

Ansioituneet somettajat:

Santeri Purhonen, Samu Lindgren ja Christopher Bode
”Salosaaressa metsäalaa toista vuotta opiskelevat Santeri Purhonen, Samu Lindgren ja Christopher Bode olivat keväällä 2018 neljän viikon vaihtojaksolla Saksan Münchenhofissa. Pojat raportoivat vaihtokokemuksistaan Instagram-tilin kautta. Esedun kansainvälisyyspalvelut päätti palkita pojat hyvästä Instagram-raportoinnista stipendein. Pojat kertovat @metsaalanvaihto -tilillään monipuolisesti sekä työstään että vapaa-ajastaan hyvien kuvien ja tekstien avulla. Julkaisuja tilillä on vajaat 30 ja seuraajia lähes 60!”

Essi Korhonen
”Pieksämäellä lähihoitajaksi opiskeleva Essi Korhonen oli keväällä 2018 Saksan Malentessa neljän viikon vaihtojaksolla päiväkodissa. Esedun kansainvälisyyspalvelut päätti palkita Essin hyvästä Instagram-raportoinnista stipendillä. Essi kertoo @essimalentessa –tilillään monipuolisesti sekä työstään että vapaa-ajastaan kivojen kuvien ja tekstien avulla. Julkaisuja on yli 40 ja seuraajiakin päälle 70.”

Kuvateksti: Metsäalan opiskelijoille palkinto jaettiin Taitaja-kahvituksen yhteydessä Salosaaressa.

Teksti: Noora Juuti
Kuva: Jere Lauha

Jaa sivu