11.4.2018

Suunnittelukilpailu opiskelijoille ISAKO-logosta

Järjestämme opiskelijoillemme suunnittelukilpailun, jossa tehtävänä on suunnitella logo Itä-Suomen yhteistyöverkosto ISAKOlle. Kilpailu on avoin samalla kaikille ISAKO-verkoston opiskelijoille.

Suunnittelukilpailu järjestetään ISAKOn 20-vuotisen toiminnan kunniaksi. ISAKO-verkostoon kuuluvat Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Savon ammattiopisto Sakky, Ammattiopisto Samiedu, Ylä-Savon ammattiopisto YSAO sekä Riveria Pohjois-Karjalasta. Suunnittelukilpailuun voivat osallistua näiden oppilaitosten opiskelijat.

Kilpailussa on tehtävänä suunnitella logo ISAKOlle. Yhteistyöverkostolla ei ole aikaisemmin ollut omaa logoa. Logon suunnitteluun ei ole muuta ohjeistusta kuin että siinä pitää olla luettavissa verkoston nimi ISAKO.

”Annamme vapaat kädet opiskelijoillemme käyttää heidän luovuuttaan. Voittajatyön valitsee ISAKO-oppilaitosten johto toukokuun lopussa”, kertoo Esedun toimitusjohtaja Arja Seppänen.

Kilpailuaika päättyy perjantaina 25.5.
Kilpailuun voi osallistua yksin tai parin kanssa.
Kuka voi osallistua:  Esedun ja ISAKO-oppilaitosten opiskelijat
Mitä pitää tehdä: Suunnitella logo ISAKOlle
Miten osallistua: Lähetä kuva logosta osoitteeseen info@esedu.fi
Voittajalle luvassa 250 €:n stipendi.

Lue lisää kilpailusta: www.esedu.fi/isakologo

 

***********************************

ISAKO kehittää ammatillista koulutusta

ISAKO on Itä-Suomen ammatillisen oppilaitosten yhteistyöverkosto, joka ajaa opiskelijoidensa asiaa. Yhteistyöverkosto kehittää ammatillista koulusta sekä sen käytäntöjä opiskelijoiden ja työelämän parhaaksi.

Käytännössä yhteistyöverkosto jakautuu eri toimintojen työryhmiin, joissa eri oppilaitosten asiantuntijat kokoontuvat useamman kerran vuodessa. Yhteistyöryhmiä ovat: johto, koulutuspalvelut, kehittämispalvelut, taloushallinto, henkilöstöhallinto, tilapalvelut.

Kuva: Itä-Suomen yhteistyöverkosto ISAKO kokoontui Esedulla Mikkelissä 9.2.2018.

 

Jaa sivu