1.12.2017

RekryON kokoaa helmikuussa työantajat ja työnhakijat Esedulle

Mikkelin seudun suurin rekrytointitapahtuma RekryON järjestetään jo seitsemättä kertaa ensi helmikuussa. Tapahtumapaikkana toimii Esedun tilat Otavankadulla 7. – 8.2.2018. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille oivan mahdollisuuden kohdata toisensa.

Yritysten ilmoittautuminen tapahtumaan on parhaillaan käynnissä. ”Mukaan on jo ilmoittautunut mukavasti alueen työnantajia. Yrityksellä ei tarvitse olla työpaikkoja tapahtuman aikaan avoinna. Tilaisuus kannattaa hyödyntää myös tulevia rekrytointeja ajatellen”, vinkkaa Minna Hallikainen Esedulta.

Hallikainen muistuttaa, että tapahtuma tarjoaa työnantajille mahdollisuuden tavata alan opiskelijoita ja muita työnhakijoita kasvotusten. ”Tapahtumassa työnantajat voivat tehdä itseään tunnetuksi ja verkostoitua muiden yritysten, yhteistyökumppaneiden ja oppilaitosten kanssa. Osallistuminen on yrityksille helppoa ja maksutonta”, kertoo Hallikainen.

RekryON 2018 –tapahtuman keskiössä on työllistyminen. Tilavat puitteet Esedulla mahdollistavat sen, että tapahtuma on tiivistetty kaksipäiväiseksi ja mukaan mahtuu entistä enemmän näytteilleasettajia. Ensimmäisenä päivänä esillä ovat kaikki toimialat, toisena päivänä keskitytään kesätöihin.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelut ja Etelä-Savon ammattiopisto. Vetovastuu on Esedulla ja Ammattiin! – Etelä-Savon toisen asteen kehittämishankkeella (ESR 2017-2019). Yhteistyökumppaneina tilaisuudessa ovat alueen oppilaitokset, Ohjaamo Olkkari, Digillä duuniin ja Game On -hankkeet Xamkista sekä Eures ja Etelä-Savon TE-palvelut. Tilaisuuden suojelijana toimii maakuntajohtaja Pentti Mäkinen.

”Odotamme tapahtumaan yli 2000 kävijää”, kertoo työnantajayhteistyöstä sekä markkinoinnista vastaava Maarika Raitosola. ”On hienoa todeta, että samat yritykset haluavat olla tapahtumassa mukana vuodesta toiseen. Yritykset löytävät tapahtuman kautta oikeasti työntekijöitä. Tapahtumaa osataan jo odottaa. Monipuolinen yrityskattaus saa työnhakijat liikkeelle.”

Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma tavoittaa kaiken ikäiset ja monenlaista työtä hakevat työntekijät. Hakijat saavat myös tukea ja infoa työnhakuprosessiin tapahtuman oheispalveluista. Myös oppilaitokset esittelevät koulutustarjontaansa ja yrittäjäjärjestöt palveluitaan.

RekryON 2018 on kaksipäiväinen tapahtuma, ja yritykset voivat olla halutessaan mukana molempina päivänä. Tapahtuma on avoinna joka päivä klo 13-17.

 

Keskiviikko 7.2.2018: kaikki toimialat
Torstai 8.2.2018: kesätyöt

 

Lisäinfoa ja työnantajien ilmoittautuminen: www.rekryon.fi.

RekryON löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä

Lisätietoja:

Minna Hallikainen
Tapahtuman koordinointi
Etelä-Savon Ammattiopisto
minna.hallikainen@esedu.fi
Puh. 044 711 5640

Maarika Raitsola
Työnantajayhteistyö ja markkinointi
Etelä-Savon Ammatiopisto
maarika.raitsola@esedu.fi
Puh. 040 846 2445

www.rekryon.fi
www.esedu.fi
www.tyollisyysmikkeli.fi

Jaa sivu