29.8.2018

Sähkö- ja autoalan ryhmät voittoon Esedulaisissa

Mikkelin ja Pieksämäen ensimmäisen vuoden opiskelijat kisailivat perinteiseen tyyliin Esedulaisten merkeissä elokuun aikana.

Sähköala voittoon Mikkelissä

Mikkelissä kilpaili yli 400 uutta esedulaista Urheilupuiston kentällä. Mukana tapahtumassa oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa monia yhteistyökumppaneita pitämässä rasteja. Rasteja olivat pitämässä omien tutoropiskelijoiden lisäksi muun muassa Mikkelin Palloilijat, Ohjaamo Olkkari, Etelä-Savon Liikunta, Mikkelin teatteri, Mikkelin Naisvoimistelijat sekä Mikkelin alueen harrasteliigat.

Voiton Mikkelin Esedulaisissa nappasi tänä vuonna sähköalan ryhmä. Toiseksi tuli matkailualan opiskelijat ja kolmanneksi leipuri-kondiittorit. Kunniamainintoja jaettiin useammalle joukkueelle. Näyttävimmästä sisääntulosta ja parhaasta yhteishengestä palkittiin metsäalan molemmat ryhmät. Paras yhtenäinen asustus oli leipuri-kondiittoreilla ja sähköalan joukkue palkittiin hienosta kyltistä. Lisäksi Lähi18B ryhmä sai kunniamaininnan hyvästä joukkuehengestä.

Autoala nappasi voiton Pieksämäellä

Pieksämäellä Esedulaiset-tapahtumassa kilpaili yli 100 tulevaa ammattilaista Kuusitien toimipisteen ympäristössä. Kaiken kaikkiaan kilpailurasteja oli kahdeksan, jotka haastoivat kisaajia niin yksilö- kuin ryhmäsuorituksiin.

Kilpailutehtävinä olivat muun muassa tandemhiihto, sokkojonon ohjaus, tukkihumala ja perunan heitto. Lajeissa nähtiin hyviä suorituksia jokaiselta ryhmältä, mutta voiton vei Auto18P ryhmä.

Hyvä ryhmähenki korostui kaikkien ryhmien kilpailusuorituksissa niin Mikkelissä kuin Pieksämäellä. Opiskelijoiden mukana tapahtumissa olivat kisaamassa myös heidän vastuuohjaajansa. Lukuvuoden aloitustapahtuman tavoitteena on toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi Eseduun, mutta myös yhdessä tekeminen ja positiivisen yhteishengen luominen.

Katso kuvia tapahtumista Esedun Facebookista:

Mikkeli | Pieksämäki

Lisäksi koostevideo Mikkelin Esedulaisista löytyy Esedun Youtubesta.

Teksti ja kuvat: Marika Auvinen

 

Jaa sivu