29.1.2018

Työnhakijat pääsevät tapaamaan työnantajia RekryONissa

Mikkelin seudun suurin rekrytointitapahtuma RekryON järjestetään 7. – 8.2.2018 Esedulla (Otavankatu 4, Mikkeli). Jo seitsemättä kertaa järjestettävässä tapahtumassa työnhakijat pääsevät tapaamaan työnantajia ja voivat jättää heille työhakemuksia.

Kaikille maksuton tapahtuma on avoinna joka päivä klo 13-17. Keskiviikkona 7.2. on mukana monien eri alojen työnantajia. Tarjolla on avoinna olevia työpaikkoja, tilaisuus jututtaa kiinnostavia työnantajia ja kysyä työllistymismahdollisuuksista. Torstaina 8.2. keskitytään kesätöihin. Mukana on runsaasti kesätöitä tarjoavia työnantajia eri aloilta. RekryON 2018:n suojelijana toimii maakuntajohtaja Pentti Mäkinen ja tapahtuman juontaa teatterikuraattori Jimmy Asikainen.

Työnantajat etsivät monenlaisia osaajia ja työntekijöitä tämän hetkisiin ja tuleviin tarpeisiinsa. Niinpä kaikenlaisilla hakijoilla, niin pitemmän työuran tehneillä kuin vastavalmistuneillakin on erinomainen mahdollisuus aloittaa työnhaku henkilökohtaisella kohtaamisella työnantajan kanssa.

”RekryONissa on esillä todella monipuolinen kattaus alueen työnantajia”, Maarika Raitosola Esedulta kertoo. ”On hienoa todeta, että jo monena vuonna RekryONissa olleita yrityksiä on taas mukana. Näemme tänä vuonna myös paljon uusia työnantajia, joilla on avoinna mielenkiintoisia ja houkuttelevia työtehtäviä. Tätä tapahtumaa ei töitä etsivän kannata jättää väliin.”

Tapahtumassa voi lisäksi tavata työllistymistä edistävien palveluiden ammattilaisia sekä tutustua erilaisiin opiskelumahdollisuuksiin ja koulutusvaihtoehtoihin. Yrittäjäjärjestöjä on mukana kertomassa yrittäjyydestä itsensä työllistämisen vaihtoehtona. RekryON 2018:ssa on mukana myös työnhakua tukevaa ja hakijoita innostavaa oheisohjelmaa.

”Jobittilassa laitetaan ansioluettelot ja työhakemukset priimakuntoon asiantuntijoiden opastuksella ja ammattikuvaajan ottaman kuvan kera. Sparraamon keskiviikon infoissa työnantajat ja rekrytoinnin ammattilainen kertovat, mitä työnhakijalta odotetaan ja miten erottua muista. Sarjainnostuja, yrittäjä Johannes Laine kertoo torstaina vinkit työnhakuun ja antaa inspiraatiota omien unelmien toteuttamiseen” kertoo Minna Hallikainen Esedulta.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Etelä-Savon ammattiopisto ja Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelut. Vetovastuu on Esedulla ja Ammattiin! – Etelä-Savon toisen asteen kehittämishankkeella (ESR 2017-2019). Yhteistyökumppaneina tilaisuudessa ovat alueen oppilaitokset, Ohjaamo Olkkari, Digillä duuniin ja Game On -hankkeet Xamkista sekä Eures ja Etelä-Savon TE-palvelut.

Tapahtuman tarkemman ohjelman sekä muuta lisätietoa, mm. mukana olevat yritykset, löytyy osoitteesta www.rekryon.fi. Sivuilta löytyvien vinkkien avulla työnhakija saa RekryONista kaiken irti.

RekryON löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä. #rekryon #rekryon2018

Lisätietoja:
Minna Hallikainen
Tapahtuman koordinointi
Etelä-Savon Ammattiopisto
minna.hallikainen@esedu.fi
Puh. 044 711 5640

Maarika Raitosola
Työnantajayhteistyö ja markkinointi
Etelä-Savon Ammattiopisto
maarika.raitosola@esedu.fi
Puh. 040 846 2445

Jaa sivu