10.5.2017

Vuoden 2017 ammattilaiset

Esedun opiskelijayhdistys Esedu ry:n hallitus valitsi kevätkokouksessaan vuoden ammattilaiset valmistuvien opiskelijoiden joukosta.

Opiskelijat ja henkilökunta saivat äänestää valmistuvien opiskelijoiden joukosta eri alojen vuoden ammattilaiset. Ääniä annettiin äänestyksessä todella hyvin. Vuoden ammattilaiset –äänestyksen valinnoissa huomioitiin kaikki opiskelijat, jotka valmistuvat tai ovat valmistuneet keväällä 2017.

Vuoden ammattilaiset vuosimallia 2017:

Aleksi Turunen (logistiikka-ala)
”Aleksi on oman alansa todellinen taitaja. Kehittynyt valtavasti kolmen vuoden opintojensa aikana. Asenne omaa ammattiaan ja alaansa kohtaan aivan mahtava. Pilke silmäkulmassa, ja muistaa huumorin arjen keskelläkin. Aivan nappi valinta alansa ammattilaiseksi!”

Anja Partti (kulttuuriala)
”Tehokas tekijä! Ammattilainen, joka sietää pienet virheetkin. Anja koittaa aina tehdä hyvää, mutta priimaa pukkaa tulemaan silti. 🙂 Todellinen moniosaaja: lahjakas, avulias ja positiivinen käsityön ammattilainen.”

Anni Kurki (sosiaali- ja terveysala)
”Anni on taitava työntekijä jo valmistuessaan. Työelämä on aina ollut vakuuttunut Annin potentiaalista, motivaatiosta ja vastuunkannosta.”

Emma Lahtinen (matkailuala)
”Emma on aina iloinen ja positiivinen, aina kaikille mukava. Emma on ihan best!”

Emma Lampinen (liiketalous)
”Emma on tunnollinen opiskelija. Taitava tekijä kaikessa mihin ryhtyy. Emmalla on oman alansa todellinen taitaja. Halu kehittää omaa osaamistaan näkyy Emman tavassa toimia.”

Henna Rahikainen (hotelli-, ravintola- ja cateringala)
”Henna on superahkera ja motivoitunut alansa ammattilainen. Osoittanut ammattimaista otetta töitä kohtaan. Henna on aivan huippu tyyppi: kaikkien kaveri, luotettava ja aina niin iloinen!”

Jenna Rissanen (hiusala)
”Jenna on ahkera oman alansa ammattilainen. Hänellä on hyvä näkemys omaan työhönsä. Aina valmis auttamaan muita myös oman työnsä ohella. Jenna huomioi asiakkaat, ja on aina palvelualtis alansa ammattilainen.”

Mikko Häkkinen (rakennusala)
”Mikko on esimerkillinen opiskelija. Oman alansa todellinen taitaja, joka ymmärtää työturvallisuuden tärkeyden. Aina innostunut uusille ehdotuksille. Mikko on aktiivisesti tuonut hyvinvointia koko oppilaitokseen esiintymällä eri tapahtumissa. Laulava raksamies.”

Petra Jaatinen (autoala)
”Petra on käynyt koulunsa tunnollisesti ja on todella hyvä asiakaspalvelija. Hän osaa hommansa, ja jos ei jotain asiaa tiedä, etsii tiedon oma-aloitteisesti. Todellinen oman alansa ammattilainen.”

Taisto Patrikainen (metsäala)
”Taisto on todellinen moniosaaja. Oma-aloitteinen ja taitava oman alansa ammattilainen. Mukava ja rehti kaveri. Osoittanut suurta kiinnostusta omiin opintoihinsa ja omaan alaansa. Ehdottomasti paras ammattimies!”

Tatu Pesonen (datanomi)
”Tatulla on oman alansa työtehtävät hyvin hanskassa. Hän on aina valmis auttamaan muita, jos apua tarvitaan. Osaava ammattilainen, joka hoitaa aina työnsä huolella.”

Onnittelut vuoden ammattilaisille!

Lisätietoja:
opiskelijayhdistys Esedu ry:n puheenjohtaja Aliisa Rahikainen
tai markkinointisuunnittelija Marika Auvinen

Kuvateksti: Rakennusalan vuoden ammattilainen Mikko Häkkinen Taitaja-kilpailuissa

Jaa sivu