4.5.2016

Vuoden ammattilaiset on nyt valittu

Opiskelijayhdistyksen hallitus valitsi huhtikuussa järjestetyssä kevätkokouksessaan ensimmäistä kertaa vuoden ammattilaiset valmistuvien opiskelijoiden joukosta.

Opiskelijat ja henkilökunta sai äänestää valmistuvien opiskelijoiden joukosta eri alojen vuoden ammattilaiset. Ääniä annettiin äänestyksessä todella hyvin. Äänestyksessä huomioitiin kaikki ns. nuorisopuolen opiskelijat, jotka valmistuvat kevään 2016 aikana.

Vuoden ammattilaiset vuosimallia 2016:

Autoala, automaalari
Niko Temisevä
”Niko osallistui Taitaja-kisoihin ja pääsi jatkoon viiden parhaan joukkoon. On osoittanut todella hyvää ammattitaitoa ja huolellisuutta oman alansa työtehtävissä. Todella ahkera opiskelija, tarttuu aina hommaan kuin hommaan.”

Hiusala, parturi-kampaaja
Nea Summanen
”Todella ammattitaitoinen ja osaava nuori nainen. Oman alansa asiantuntija, todellinen vuoden ammattilainen.”

Kauneudenhoitoala, kosmetologi
Nenna Piippo
”Nenna hallitsee oman alansa erilaiset työtehtävät todella hyvin. Hänellä on hyvä asenne työhön, ja erittäin suuri motivaatio omia opintoja kohtaan!”

Kone- ja metalliala, levyseppähitsaaja
Miika Suhonen
”Ahkera ja osaava oman alansa ammattilainen. Miika on työmies paikallaan!”

Liiketalouden ja hallinnon ala, merkonomi
Riikka Lattunen
”Riikka osoitti suurta motivaatiota omia opintojansa kohtaan valmistumalla etuajassa. Hän onnistui työllistymään jo opintojen aikana. Riikka on ollut myös todellinen luottoapuri hommassa kuin hommassa. Aina valmiina auttamaan!”

Logistiikka, autonkuljettaja
Rasmus Kuolimo
”Rasmus on ammattitaitoinen joka miehen kaveri. Hän tekee aina ahkerasti töitä. Todellinen oman alansa ammattilainen suurella sydämellä. Rasmus omistautuu jokaiseen työtehtävään, johon ikinä tarttuukaan. Aivan mahtava persoona!”

Metsäala, metsäkoneenkuljettaja
Tuure Ruhanen
” Tuurella on todella valloittava persoona. Hän on aina hyvällä tuulella, ei ole ollut huonoa päivää opintojen aikana. Tuure on osoittanut taitonsa Taitaja-kisoissa, joissa edusti Esedua menestyksekkäästi. Oman alansa ammattilainen, joka on valmis työelämään!”

Pintakäsittelyala, maalari
Eveliina Hämäläinen
”Eve on todellinen päivien piristys. Todella positiivinen persoona, joka kannustaa aina muita. Hän hallitsee oman alansa työtehtävät todella ammattitaitoisesti.”

Sosiaali- ja terveysala, lähihoitaja
Ida-Emilia Laurikainen
”Ida-Emilian ammatillinen kehitys ensimmäisen vuoden syksystä viimeisen vuoden kevääseen on ollut valtava. Hän on edennyt oman tavoitteensa mukaisesti ja rohkeasti tarttunut vaativiinkin haasteisiin ja ylittänyt omia rajojaan.”

Tieto- ja viestintätekniikka, datanomi
Petteri Hellmann
”Petteri on todella tunnollinen ja ahkera tekijä. Loistava motivaatio omia opintojansa kohtaan. Asiakaspalvelutaidot myös hyvin hanskassa.”

Onnittelut kaikille vuoden ammattilaisille!

Opiskelijayhdistys Esedu ry:n hallitus

Jaa sivu